Флууд'н'стъфф...
-
Флууд'н'стъфф...
Добре дошли в новата тема. Почвай, народе!

- Вероника Силвър
- Site Admin
Re: Флууд'н'стъфф...
Да живее флуудъъът, защото още няма чааат, и е три часааа, и ми се спиии, но жива умряла няма да го проточа до Януари и тва е то.
-
Добро утро! Пия кафе в леглото и подвиквам към децата в детската стая да не тропат толкова. Почваме ли купона тука? Аз не съм влизала в предишния, защото след едно такова логване там и на телефона ми се лепна някакъв вирус, та се наложи да го оправяме. Ама вече е минало! Да ви пожелая весело посрещане на Нова година и тя да е много здрава и нормална, за разлика от старата.
EDIT: Тия картинки там, пред подфорумите са ми ужасни. Приличат на някакво висящо парче кърваво месо.
EDIT: Тия картинки там, пред подфорумите са ми ужасни. Приличат на някакво висящо парче кърваво месо.
- Вероника Силвър
- Site Admin
Ох, трябваше да е някакъв разкъсан флаг, ама да
Ще ровя сега като легнат на обяд да намеря нещо лъскавко, щото бяха временни пък като се почнаха едни графици всичко временно стана постоянно хд Ама почваме, ще го правя в движение, героите са ясни тъй че може да се почне, пък останалото ще го вкарваме като преди, малко по малко, че там трябва да мога да мисля за да наместя статистики и умения
За сега ще пием и ще танцуваме 
- Вероника Силвър
- Site Admin
А това за вируса, не би трябвало да е от там, ама ако е значи таз платформа тоталко е отпуснала юздите. Лошото е че няма какво да се направи дори с админ пава - нито има достъп до базите с данни, нито до файловете, нито до някакви статистики какво се случва.. И тез реклами дето си ги лепят кой знае какво носят -.-' Направо го заключвам след няколко дена и туй то, read-only.