Правила

Post Reply
User avatar
Вероника Силвър
Site Admin
Posts: 95
Joined: Sat Nov 07, 2020 12:52 am

Правила

Този раздел е предназначен за организиране на сюжетни линии и мини-игри, които не се вписват в основната такава за Нореан. Те могат да бъдат свързани с насоката на форума, но също така могат да нямат абсолютно нищо общо.

Игрите няма да се създават само от администратори и модератори. Тук всеки потребител с одобрен герой може да стане разказвач и да иницира собствена сюжетна линия.


 
Условия



1. Да имате ясна идея за това какво искате да се случи. Трябва да имате Трябва да имате ясна крайна цел или конфликт, както и какви ще са основните правила. Какви видове ще могат да се създадат за да участват; как изглежда светът, в който ще се развива; какви са основните правила, които трябва да се спазват. Как ще започне и към какъв край ще се стремите.

2. Опишете идеята си на администратор като обясните основните точки на плана си. Дали ще се развива във вселената на Хари Потър, и героите на участниците откриват нова тайна стая в замъка, където ги очаква неоткрит до сега хоркрукс? Дали ще  се развива във вселената на Игри на Тронове, и ще разиграете Червената сватба по свой начин, за да напишете различен край? Или е нещо напълно оригинално? Кажете ни.

3. След като получите одобрение, ще ви помогнем с всичко необходимо да започнете. Това включва създаване на подфорум, в който да можете да разпишете правилата, разясненията, да си направите теми за въпроси или уговорки, тема за записване, графици, описание на героите, които ще участват, и т.н. Ще получите специални правомощия за създаване на теми и модерация, за да можете да организирате всичко. Но първото, което трябва да се създаде, е тема за записване.

4. В темата за записване трябва да дадете кратко описание на идеята си, като естествено не разкривате целия сюжет. Времето за записване ще продължи колкото вие решите, стига да е минимум 48 часа и максимум 2 седмици. Минималното условие за започване на играта обаче е да се запишат поне трима души. Т.е. ако обявеното време за записване е приключило и все още има само двама записани за участие, то се удължава докато не се запише още един.

5. След като темата за записване се заключи, ще дадем специални правомощия на записаните да отговарят в темите, които сте подготвили, като всички останали ще могат само да четат. Дали  ще се правят отделни теми за описанията на всички или ще се съберат в една е по преценка на разказвача. Същото важи и за това колко детайлно трябва да е описанието - не е нужно да се спазват същите условия и формат както при създаването на герой за основната част на Нореан. Единствено не е позволено да се изисква промяна на аватара на такъв, който да е в конфликт с описанието на основния герой в Нореан.

6. След като сте преценили, че сте приключили, само ръчнете админ, и ще заключим темите. Ако след време решите да се върнете и да организирате нова сюжетна линия със същите герои, пишете ни и ще отключим всичко отново.
Post Reply