Размяна на Линкове

Информация, правила, съобщения и обяви.
Post Reply
User avatar
Вероника Силвър
Site Admin
Posts: 95
Joined: Sat Nov 07, 2020 12:52 am

Размяна на Линкове

Тук можете да рекламирате собствените си блогове, форуми и сайтове, срещу обмяна на банери или линкове. 

Няма нужда тематиката да е стриктно същата като нашата.

В зависимост от начина, по който сте структурирали сайта си, е възможно да имате нужда от наш линк, банер, заглавие и описание на сайта. Моля, в такъв случай използвайте предоставените по-долу такива.
 
Линк към Нореан: https://noreanrpg.net/
Заглавие на форума: Роулплей Портал Нореан
Описание: Нореан е проект, който цели възраждането на форумния роулплей. Завръщаме се, за да възродим българското рпг и да разкажем нови истории в един по-различен от преди фантастичен свят.

Банери:
Банер (88х31): https://imgur.com/a/cYpRssL
Банер (465x60): https://i.imgur.com/8xmckFA.png?1


За да участвате, добавете актуална информация за сайта си подобно на тази, написана за нас по-горе, като отговор в темата. Банерът трябва да е с размери 88х31px или по-малък, в противен случай ще бъде преоразмерен.

Напомням, това не е тема за реклама, такава ще бъде създадена отделно. Пишещите тук се съгласяват на размяна на линкове.

След като проверим сайтовете, ще бъдат добавени в категорията ни с Приятели. Ще бъдете уведомени за добавянето и следва до три календарни дни да добавите и нас, в противен случай препратката ще бъде премахната.

Сайтовете с приятели се проверяват периодично. Ако сме изтрити, действието ще е реципрочно. Нормално е да се правят промени, но бихме оценили, ако ни информирате при настъпили такива, за да можем да реагираме своевременно и да не оставаме с лоши чувства едни към други.
 
Post Reply